CELEBRITIES

Claire Danes: «Δύο χρόνια χωρίς δουλειά ήταν πολύ σκληρά"


19 Ιουλίου 2013

claire-danes.jpg

Συνέντευξη στην αμερικανική Vogue.

Η Claire Danes κοσμεί, με αφορμή τη νέα της ταινία ‘Homeland’, το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue και μιλάει για τη ζωή της εκτός της show biz για δύο χρόνια, για το πώς βλέπει τις νέες ταλαντούχες stars του Hollywood, αλλά και για το τι της δίδαξαν παλιότερες ηθοποιοί.

Παρά το γεγονός ότι το 2010 κέρδισε πολλά βραβεία και καλές κριτικές για τον ρόλο της ως αυτιστικής στην ταινία “Temple Grandin”, όπως αποκαλύπτει η Danes, την παραγωγική αυτή περίοδο στην καριέρα της ακολούθησε μία άλλη, πιο δύσκολη και σχεδόν καθόλου παραγωγική. «Είχα κολλήσει», λέει η ηθοποιός. «Μπερδεύτηκα. Πήρα πολλούς επαίνους, αλλά αυτό δεν μεταφράστηκε σε περισσότερη δουλειά. Δυσκολεύτηκα πραγματικά πολύ εκείνη την περίοδο. Ήταν ζοφερή. Πληγώθηκα πάρα πολύ. Δύο χρόνια χωρίς δουλειά ήταν πολύ σκληρά.» συμπληρώνει, ενώ αποκαλύπτει πως σκέφτηκε ακόμη και το ενδεχόμενο να αλλάξει καριέρα. «Κάποια στιγμή σκέφτηκα, ‘Μου αρέσει πολύ η εσωτερική διακόσμηση.’».

Μιλώντας για το ποιες νέες ηθοποιούς θαυμάζει η 34χρονη πρωταγωνίστρια του Homeland λέει: «Έχω εντυπωσιαστεί από την Jennifer Lawrence και την Carey Mulligan. Έχουν εξαίσιο γούστο. Είναι χαρισματικές στην ικανότητά τους να κάνουν σωστές επιλογές.»

Ποιες συμβουλές όμως, από πιο παλιές ταλαντούχες ηθοποιούς-όπως η Meryl Streep, η Susan Sarandon και η Jodie Foster-ακολουθεί εκείνη; «Πρέπει να διαλέγεις τις μάχες σου στο σετ. Πρέπει να έρχεσαι στη δουλειά από ένα μέρος γεμάτο αγάπη. Πρέπει να παραμένεις ενυδατωμένη όταν έχεις στιγμές στις οποίες πρέπει να κλάψεις. Πρέπει να πας στο κολλέγιο. Και πρέπει να ζητάς χρήματα γιατί πάντα υπάρχουν περισσότερα χρήματα που δεν θα σου τα δώσουν γιατί είσαι κορίτσι!».

[gallery-212563]

Photo Credits:Vogue.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.