CELEBRITIES

Ποιος στ΄ αλήθεια σκότωσε τον Kennedy;


25 Αυγούστου 2013

JFK-K.jpg

Δείτε το trailer για το «Parkland».

Διαφορετικό φως στα γεγονότα ρίχνει η ταινία του Peter Landesman, «Parkland», πενήντα χρόνια μετά τη δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου John F. Kennedy.

Ηταν 22 Νοεμβρίου του 1963 όταν η επίσκεψη του JFK στο Dallas του Texas βάφτηκε στο αίμα σημαδεύοντας την Αμερική και δημιουργώντας ένα συλλογικό τραύμα και μαζί έναν από τους ισχυρότερους αμερικάνικους μύθους. Έκτοτε η ιστορία της δολοφονίας του Kennedy, οι πιο μικρές της λεπτομέρειες, η προσωπικότητα του δολοφόνου του Lee Harvey Oswald, αλλα και τα αντικείμενα μεγάλης ιστορικής αξίας που κοσμούν το μουσείο Kennedy έχουν μελετηθεί, αναλυθεί, συζητηθεί εξονυχιστικά και έχουν αποτελέσει το υλικό για δεκάδες βιβλία, σειρές, ταινίες.

Ο σεναριογράφος Peter Landesman που κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία «Parkland» δεν ενδιαφέρεται τόσο για τα σημαντικά γεγονότα, αλλά για τους ανθρώπους πίσω τους και τις λεπτομέρειες της ιστορίας που έμειναν στο περιθώριο και δεν ειπώθηκαν ποτέ. Δείτε το trailer της ταινίας στο Koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.