CELEBRITIES

Kate Bosworth: Μιλά για τον επικείμενο γάμος της


31 Αυγούστου 2013

KATE-BOSWORTH1.jpg

Αποκαλύπτει τι νυφικό επέλεξε να φορέσει.

Η Kate Bosworth φωτογραφίζεται με μια σειρά από outfits για το net-a-porter.com και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο της με τον Michael Polish.

«Και τί δεν μας ένωσε;», λέει για τον αρραβωνιαστικό της και μέλλοντα σύζυγό της. «Είναι σαν να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον όλη μας της ζωή, παρά το ότι είναι 12 χρόνια μεγαλύτερος μου. Αλλά είναι σαν να ήταν πάντα εκεί. Και είναι για εμένα ένας υπέροχος μέντορας, καλλιτεχνικά.»

Η Kate αναφέρεται επίσης στη 15χρονη κόρη του Michael Polish, με την οποία έχει ήδη ένα ιδιαίτερο δέσιμο. «Είναι απίστευτη. Είναι μία ξεχωριστή σχέση για εμένα. Είναι τόσο πολύ όπως ήμουν εγώ σε εκείνη την ηλικία.»

Χωρίς να θέλει να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο που σχεδιάζει, η ηθοποιός λέει πως ο γάμος της θα γίνει σύντομα «κάπου στην εξοχή», όπου ο Michael Polish πήγαινε συχνά ως παιδί, ενώ αποκαλύπτει πως για το νυφικό της επέλεξε τον οίκο Oscar de la Renta.

[gallery-234645]

Photo Credits: net-a-porter.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.