CELEBRITIES

Ο William επέλεξε νονό για τον πρίγκιπα Γεώργιο


2 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιοι είναι οι υπόλοιποι πέντε νονοί;

Ο Πρίγκιπας William έχει ήδη επιλέξει τον έναν από τους έξι- όπως ορίζει η βασιλική παράδοση-νονούς του μικρού πρίγκιπα George. Πρόκειται για τον κολλητό του φίλο, τον επιχειρηματία Guy Pelly, ο οποίος είναι γνωστός για τη λατρεία του στα parties και μάλιστα ήταν αυτός που διοργάνωσε και το bachelor party του William. «Είναι πολύ ενθουσιασμένος που τον επελέξε και όλοι του έδιναν συγχαρητήρια. Ο πρίγκιπας του το ανακοίνωσε ανεπίσημα. Ο Guy υπήρξε πολύ διακριτικός και καλός φίλος του William όλα αυτά τα χρόνια. Είναι αξίες που θέλει να περάσει στον George.», δήλωσε πηγή στην εφημερίδα The Sun.

Η επιλογή του αυτή, ωστόσο, χαρακτηρίζεται από τον βρετανικό Τύπο ως αμφιλεγόμενη, αφού εναντίον του Pelly εκκρεμεί δίκη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στη λίστα με τους υπόλοιπους πέντε νονούς, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή της Catherine Middleton, Pippa, και οι φίλοι του ζευγαριού James Meade, Alicia Fox-Pitt και Thomas van Straubenzee.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.