CELEBRITIES

Ο Marc Jacobs και η μούσα του Jessica Lange


21 Σεπτεμβρίου 2013

MARC-JACOBS11.jpeg

Πώς τον ενέπνευσε στη δημιουργία της νέας του συλλογής.

Μόλις είχε ξεκινήσει να σχεδιάζει τη νέα του collection, όταν ο τυφώνας Sandy «χτύπησε» τη Νέα Υόρκη και κατέστρεψε το καινούριο του σπίτι. Ο Marc Jacobs, δυσκολευόμενος να ξεπεράσει το γεγονός και με την προτροπή του φωτογράφου και φίλου του, Steven Meisel, ξεκίνησε να παρακολουθεί με τις ώρες στο ipad την τηλεοπτική σειρά του Ryan Murphy, ‘American Horror Story’, προσθέτοντας μία ακόμη εμμονή στην προσωπική του λίστα.

Η ερμηνείες της Jessica Lange, την οποία θαύμαζε ήδη από τη δεκαετία του ’80, τον συνεπήραν, εμπνέοντάς τον στη νέα του συλλογή. Έτσι, μετουσιώνοντας τα συναισθήματά του σε δημιουργία, έφτιαξε μία κολεξιόν που αποτύπωνε μία glamorous μιζέρια, με πολλή δαντέλα, γούνα και παγιέτες.  Με αυτήν την σειρά ρούχων, η Jessica Lange φωτογραφήθηκε για μία κοινή τους συνέντευξη στο Love Magazine, κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκαν ξεχωριστές στιγμές και σκέψεις, μέσα από μία συζήτηση που αποτυπώνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του περιοδικού.

«Το παράξενο και το άβολο τα βρίσκω πολύ παρηγορητικά. Είμαι συνηθισμένος σε λίγο θόρυβο και σε λίγο χάος, σε δράμα και στο άγνωστο. Είναι πράγματα στα οποία έχω συνηθίσει, πράγμα που τα κάνει νορμάλ για εμένα», λέει στη συνέντευξή του, δείχνοντας ένα έως τώρα σχετικά άγνωστο κομμάτι του εαυτού του, παρά το γεγονός ότι πάντοτε υπήρχε κάτι από κινηματογραφικό δράμα στις συλλογές του.

Ντυμένος με στενό μαύρο cropped παντελόνι, μαύρο πουκάμισο και λευκές κάλτσες ο Jacobs θυμίζει έντονα τον χαρακτήρα του Bob Fosse στην ταινία “All that Jazz” στην οποία έπαιζε η Lange και με την οποία φαίνονται να μοιράζονται παρόμοιες ιδέες και σκέψεις για τη ζωή και το Παρίσι, στο οποίο έζησαν και οι δύο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 [gallery-231309]

Photo Credits: Love Magazine

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.