CELEBRITIES

Halle Berry: Γιορτάζει τον νέο νόμο κατά των παπαράτσι


26 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιες άλλες διάσημες ευχαριστεί για τη στήριξή τους. 

Η Halle Berry είναι χαρούμενη για τον νέο νόμο κατά των παπαράτσι και δεν το κρύβει! Σύμφωνα με τον νέο νόμο, που θα μπει σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2014, θα επιβάλλονται αυστηρότερες ποινές σε φωτογράφους που ακολουθούν διαρκώς και επίμονα celebrities με τα παιδιά τους, ενώ θα είναι ευκολότερο και για τους γονείς να υποβάλλουν μήνυση για παρενόχληση.

« Εξ ονόματος των παιδιών μου, έχω την ελπίδα ότι αυτή είναι η αρχή του τέλους για τους υπερβολικά επιθετικούς παπαράτσι των οποίων η εξωφρενική συμπεριφορά προκάλεσε τόσα πολλά τραύματα και συναισθηματική αγωνία. ", έγραψε η Berry σε ανακοίνωσή της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τις Jennifer Garner και Adele για τη βοήθειά τους. «Είμαι πολύ συγκινημένη με τη στήριξη την οποία έλαβα μέσα από την κοινότητά μου από την πολύ ταλαντούχα μουσικό Adele και τη συνάδελφο ηθοποιό Jennifer Garner που ταξίδεψε μαζί μου στο Sacramento για να μοιραστεί τις ιστορίες των παιδιών της, αλλά και την εμπειρία της και την επιθυμία της να τους προσφέρει μία καλύτερη ζωή.»

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.