Με το ιδιωτικό της jet.
Ντυμένη στα μαύρα και με punk διάθεση προσγειώθηκε στην πόλη Αδελαϊδα της Αυστραλίας, η διάσημη τραγουδίστρια. Το αυστηρό στιλ της ολοκληρώθηκε με το σκούρο, μπορντό κραγιόν που είχε βάψει τα χείλη της. Η ίδια έδειχνε να έχει ευχάριστη διάθεση, χαμογελούσε και χαιρετούσε το κοινό που είχε μαζευτεί αλλά και τους paparazzi. Ήταν ακόμα μία εκκεντρική εμφάνισή της με ιδιαίτερο στιλ.
[gallery-248557]
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Διαβάζονται Τώρα
- Οι αλτρουϊστές του ζωδιακού: 3 ζώδια που ενεργούν πάντα χωρίς προσωπικό όφελος
- Η Σαρλίζ Θερόν απενοχοποιεί το age gap και τα situationships με τον καλύτερο τρόπο - “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν εκπληκτικό”
- Οι άνθρωποι με υψηλό EQ ακολουθούν τον κανόνα 3-10, για να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις - Και δεν σφάλλουν ποτέ
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.