CELEBRITIES

Oprah Winfrey: Έγινε αγρότισσα;


29 Σεπτεμβρίου 2013

OPRAH-WINFREY-K1.jpeg

Παρουσίασε την τεράστια φάρμα που διαθέτει στο Maui της Χαβάης.

«Ό,τι έτρωγα όταν μεγάλωνα προερχόταν από το ένα στρέμμα γης που είχε και καλλιεργούσε η γιαγιά μου στο Mississippi. Το να με έχει αξιώσει η ζωή να μπορώ πλέον να παράγω τα δικά μου προϊόντα, και μάλιστα στο Maui, είναι για μένα ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Γιατί ότι βγαίνει από την γη είναι σαν κόσμημα. Ό,τι πιο πολύτιμο μας χαρίζει η φύση» είπε η παρουσιάστρια.

Πρόσφατα φυτεύτηκαν σε 16 εκτάρια γης που της ανήκει, 100 διαφορετικά είδη φρούτων και λαχανικών. Όταν πηγαίνει καλά η σοδειά, η διάσημη παρουσιάστρια μοιράζεται τα προϊόντα με ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αποκτήσουν.

«Συνειδητοποιήσαμε ότι εάν μπορούμε να παράγουμε νόστιμα φαγώσιμα μόνοι μας, μπορούμε και να τα μοιραστούμε και με τους υπόλοιπους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Είναι όμορφο το συναίσθημα του να μοιράζεσαι κάτι» έχει δηλώσει η ίδια η οποία δείχνει να ζει πολύ ευτυχισμένη με τις επιλογές που έχει κάνει.

OPRAH WINFREY Το διαβάσαμε στο Koolnews.gr Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.