CELEBRITIES

Η Katy Perry βγαίνει με…μια ιδιοφυΐα


30 Σεπτεμβρίου 2013

Τι λέει για τον John Mayer η αγαπημένη του.

Αποθέωσε τον John Mayer η Katy Perry σε συνέντευξή της, κάνοντας λόγο για μια διάνοια που η επιστήμη θα πρέπει να εξετάσει το μυαλό της.

Ως γνωστόν η Katy Perry εδώ και ενάμισι χρόνο είναι ζευγάρι με τον ταλαντούχο κιθαρίστα-τραγουδιστή John Mayer, με τον οποίο βρέθηκαν στα χωρίσματα αλλά τελικά παραμένουν μαζί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Billboard βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για το πόσο ερωτευμένη είναι με το μυαλό του.

«Είναι στην κυριολεξία ιδιοφυία. Και απόδειξη είναι οι στίχοι που γράφει. Πάντα του λέω, "Μωρό μου θα δώσω το μυαλό σου στην επιστήμη, όταν θα πεθάνεις, γιατί θα πρέπει να καταλάβουν πώς λειτουργεί"».

billboardperry-570

Και δεν έμεινε σε γενικόλογες φράσεις και αοριστίες, αλλά αντιθέτως υποστήριξε τα λεγόμενά της στο εξής επιχείρημα: «Ξαπλώνουμε και πιάνει το σταυρόλεξο. Κάθε βράδυ προσπαθεί να το λύσει σε κάτω από 10 λεπτά. Όταν βάζει το μυαλό του να λειτουργήσει πάνω σε κάτι, τα κάνει όλα τέλεια. Πάντα ζητάω τη βοήθειά του».

Όχι ότι θέλουμε να αμφιβάλλουμε για το μυαλό του John, τον οποίο και εκτιμούμε μουσικά, αλλά μήπως είναι που είσαι λίγο χαζή βρε Katy και γι' αυτό σου φαίνεται πανέξυπνος;

Το διαβάσαμε στο Koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.