CELEBRITIES

Το YouTube θα μοιράζει βραβεία


3 Οκτωβρίου 2013

Αντικειμενικά το μεγαλύτερο site αναζήτησης τραγουδιών, βίντεο κλιπ και μουσικής στο διαδίκτυο, δεν θα έπρεπε να λείπει άλλο πια από το χώρο διοργάνωσης μουσικών βραβείων. Στις 3 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη θα έχουμε τα αποτελέσματα τα όποια θα έχουμε επιλέξει εμείς. Πώς; Οι υποψήφιοι για τα Μουσικά Βραβεία YouTube επιλέγονται ανάλογα από το ποσοστό κοινού το οποίο έχει παρακολουθήσει βίντεο μέσω του site την προηγούμενη χρονιά. Οι χρήστες καλούνται να διακρίνουν το νικητή του διαγωνισμού με το να ανεβάζουν βίντεο του υποψηφίου που θέλουν για νικητή στα κοινωνικά δίκτυα.

Ανάμεσα στους υποψηφίους σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται η Lady Gaga, ο Eminem και οι Arcade Fire. Η εκδήλωση για την ανακοίνωση των υποψηφίων των Μουσικών Βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά. Μέχρι την ημέρα της βράβευσης οι υποψήφιοι θα ανεβάζουν στο YouTube μουσικά βίντεο, covers, παρωδίες, συναυλίες, συνεντεύξεις, βίντεο για θαυμαστές.

Την βραδιά της εκδήλωσης οι καλλιτέχνες αλλά και πολύ γνωστοί συντελεστές του YouTube, ανάμεσα τους η Lindsey Stirling και το μουσικό κανάλι Cdza, θα λάβουν μέρος σε παραστάσεις και μουσικές συνεργασίες σε όλων τον κόσμο. Τα μουσικά σόου θα πραγματοποιηθούν στις πόλεις Σεούλ, Μόσχα, Λονδίνο και στο Ρίο ντε Τζανέιρο καθώς μην ξεχνάμε την ζωντανή εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Παρουσιαστής θα είναι ο Αμερικανός ηθοποιός Jason Schwartzman.

Για να δούμε τι θα γίνει πάλι! Τα περιμένουμε με ανυπομονησία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.