CELEBRITIES

Η Claire Danes στη βρετανική Vogue


8 Οκτωβρίου 2013

"Η πραγματική μου ανησυχία ήταν πως δεν θα ήθελα να δουλέψω ξανά."

Η πρόσφατα βραβευμένη με Emmy, star του ‘Homeland’, Claire Danes φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο Νοεμβρίου της βρετανικής Vogue και μίλησε για μία ακόμη φορά για τη ζωή της μετά τη γέννηση του γιου της, Cyrus, αλλά και για τον χαρακτήρα της στην τηλεοπτική σειρά.

«Η πραγματική μου ανησυχία ήταν πως δεν θα ήθελα να δουλέψω ξανά ποτέ.», λέει για τη γέννηση του γιου της. «Είναι τόσο ‘μεθυστικό’, ο δεσμός είναι τόσο… στενός. Είναι σαν κόλλα.»

Πόσο όμως ο χαρακτήρας που υποδύεται στη σειρά θα μπορούσε να της μοιάζει; Η ίδια υποστηρίζει πως για εκείνη αυτή τη στιγμή θα μπορούσε σχεδόν να χαρακτηριστεί ως κόντρα ρόλος. «Ένα από τα κυριότερα θέματα του show είναι η μοναξιά και η θυσία. Η απομόνωση της Carrie ξεφεύγει από τα όρια. Είναι πολύ παγιδευμένη αυτή τη σεζόν. Και νιώθω πολύ δεμένη τώρα, αλλά υπάρχει μία διχοτόμηση εκεί. Η Carrie και η πραγματικότητά της δεν θα μπορούσαν να είναι πιο αντιθετικές στο να ανθήσει η μητρότητα.»

CLAIRE DANESΗ Claire Danes στο νέο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

Photo Credits: Vogue.co.uk

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.