CELEBRITIES

Marilyn Monroe: Είχε κάνει πλαστική;


10 Οκτωβρίου 2013

Σε δημοπρασία βγαίνουν ακτινογραφίες της και σημειώματα γιατρού.

Ο οίκος δημοπρασιών Julien’s Auctions ανακοίνωσε πως πρόκειτα να βγάλει «στο σφυρί» ένα σετ 6 ακτινογραφιών και σημειώματα ενός γιατρού που αποδεικνύουν ότι η Marilyn Monroe είχε υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις.

Οι σημειώσεις αυτές, που είναι γραμμένες από τον πλαστικό χειρουργό του Hollywood, Michael Gurdin, αποτελούν ιατρικό ιστορικό του sex symbol, από το 1950 ως το 1962, και φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις υποψίες ότι η λαμπερή και πληθωρική Marylin είχε μπει κάτω από το νυστέρι για αισθητικούς λόγους.

«Κανείς δεν πίστευε πραγματικά ότι η Marilyn Monroe είχε κάνει πλαστική επέμβαση. Ήταν απλώς ένα ερώτημα- έκανε ή δεν έκανε;» είπε ο Martin Nolan, υπεύθυνος του οίκου δημοπρασιών. «Νόμιζαν ότι ήταν όλο φυσική ομορφιά, δεν ήθελαν να το πιστέψουν.»

Ο πωλητής, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, είχε λάβει τις ακτινογραφίες και τα σημειώματα ως δώρο από τον Michael Gurdin.

[gallery-255033] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.