CELEBRITIES

Tori Spelling: Αποκαλεί την Katie Holmes «πλαστική»


28 Οκτωβρίου 2013

Τι λέει για εκείνη στο νέο της βιβλίο.

H Tori Spelling μιλάει στο νέο της memoir “Spelling It Like It Is” για την παλιά της φίλη Katie Holmes, υποστηρίζοντας ότι η φήμη την έχει αλλάξει.

Οι δυό τους φαίνεται πως έγιναν φίλες όταν έπαιζαν ακόμη, η καθεμιά, στις teen τηλεοπτικές σειρές τους. Γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού γνωστού και σύμφωνα με τη Spelling η Holmes «ήταν αξιαγάπητη».

Τα πράγματα, ωστόσο, άλλαξαν λίγα χρόνια αργότερα όταν η πρωταγωνίστρια του “Beverly Hills: 90210” συνάντησε την ηρωίδα του “Dawson’s Creek” έξω από ένα studio και η δεύτερη έδειχνε πολύ απόμακρη, σαν να μην θέλει να συνομιλήσει μαζί της και προσποιούμενη πως δεν γνώριζε ότι η Spelling είχε παιδιά. «Ενοχλήθηκα.», γράφει η Tori στο βιβλίο της. «Εντάξει, ξέρω ότι είσαι απασχολημένη. Αλλά είσαι στο κέντρο της δημοσιότητας. Μην μου πεις ότι δεν διαβάζεις τα tabloids. Μην μου πεις πως δεν γνωρίζεις τίποτα για άλλους celebrities και τα παιδιά τους.», ενώ πρόσθεσε πως «έδειχνε ‘πλαστική’ με έναν εντελώς ευγενικό τρόπο.»

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.