CELEBRITIES

Heidi Klum: Γιατί επέλεξε να ντυθεί ηλικιωμένη


3 Νοεμβρίου 2013

Την πιο εντυπωσιακή μεταμφίεση της χρονιάς!

Ήταν η πιο εντυπωσιακή και επιτυχημένη μεταμφίεση της χρονιάς. Η Heidi Klum εμφανίστηκε στο Halloween party που έδωσε ως ηλικιωμένη κυρία, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με το αποτέλεσμα.

Γιατί όμως επέλεξε τη συγκεκριμένη αμφίεση; «Έγινε τόση πολλή κουβέντα για το ότι έκλεισα τα 40 αυτή τη χρονιά και πώς ήταν να νιώθω μεγαλύτερη.», είπε το μοντέλο, δικαιολογώντας την επιλογή της.

Το supermodel δούλεψε με τον βραβευμένο με Oscar make up artist Bill Corso, ο οποίος χρησιμοποίησε τόνους make up και προσθετικών για να κάνει την Heidi αγνώριστη. «Ήρθε στο σπίτι μου και μου έφτιαξε το πρόσωπο. Οι υπόλοιπες ιδέες μου- τα γκρι μαλλιά, τα κιτρινισμένα δόντια, οι πολλές ρυτίδες, η καμπούρα, τα χέρια με αρθρίτιδα, τα σημάδια γήρατος και τα μάτια- απλώς το έκανε! Επέλεξα ένα vintage σύνολο Chanel, γιατί δεν κάνεις ποτέ λάθος με τη Chanel, όσο χρονών και να είσαι.»

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.