CELEBRITIES

Η Angelina Jolie έλαβε ανθρωπιστικό Βραβείο


18 Νοεμβρίου 2013

Για την ταινία που σκηνοθέτησε η ίδια.

Η κινηματογραφική βιομηχανία του Hollywood βράβευσε την Angelina Jolie με ένα ανθρωπιστικό βραβείο για το έργο που έχει προσφέρει στους πρόσφυγες για την προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων μέσω της κινηματογραφικής της καριέρας.

Οι ηθοποιοί Angela Lansbury και Steve Martin και ενδυματολόγος Piero Tosi έλαβαν "τιμητικό Όσκαρ" για τη συμβολή τους στην ταινία, στα ετήσια Βραβεία Διοικητών από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

 Η ηθοποιός συνοδευόμενη από το σύντροφό της Brad Pitt και το γιο της Maddox έλαβε συγχαρητήρια από μέλη του cast της Βοσνίας και της Σερβίας, για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, στην ταινία "In Land of Blood and Honey ". Την ευχαρίστησαν ιδιαίτερα για το δικαίωμα που τους έδωσε να εκφράσουν όλα εκείνα που έχουν βιώσει στο Βαλκανικό Πόλεμο.

 Η ηθοποιός έχει άμεση συμμετοχή στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 40 αποστολές, για να βοηθήσει τους πρόσφυγες που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο στη Συρία .

 Μία από τις δηλώσεις που έκανε ήταν η εξής:

"Όταν γνώρισα επιζώντες του πολέμου και της πείνας και βιασμούς, έμαθα τι είναι η ζωή για τους περισσότερους ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο. Συνειδητοποίησα πόσο προστατευόμενα είχα πάει και ήμουν αποφασισμένη ότι θα δράσω με τον τρόπο που μπορώ."

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.