CELEBRITIES

Ο Ben Affleck μιλά για τους παπαράτσι


9 Δεκεμβρίου 2013

Σε συνέντευξή του στο Playboy.

Ο Ben Affleck και η οικογένειά του είναι γεγονός ότι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για το φακό των παπαράτσι, αφού τους απαθανατίζει σχεδόν καθημερινά.

Ο ηθοποιός φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τους παπαράτσι. Αλλά όχι όσο αφορά στο ίδιο του τον εαυτό. Ο Ben Affleck αναγνωρίζει ότι το κυνήγι των παπαράτσι είναι κατά κάποιο τρόπο μέρος της δουλειάς του και πλέον δεν τον ενοχλεί. Δεν μπορεί όμως να καταλάβει γιατί πρέπει να ακολουθούν τα τρία μικρά παιδιά του όπου κι αν πάνε μαζί με την γυναίκα του, Jennifer Garner. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που έδωσε αναφερόμενος στη Lindsey Lohan, λέγοντας ότι μπορεί να καταλάβει γιατί ενδιαφέρει το κοινό η όμορφη ηθοποιού, ενώ η καθημερινότητα των παιδιών του δεν βρίσκει να έχει ενδιαφέρον για τον οποιονδήποτε.

Το ερώτημα λοιπόν για τον περίφημο νόμο κατά των παπαράτσι μόνο σχετικά με τα παιδιά των διασήμων επανέρχεται και καθώς φαίνεται θα γίνει διαχρονικό. Τελικά θα τους ωφελήσει ή μήπως α εντείνει την κατάσταση;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.