CELEBRITIES

Οι Rolling Stones ακύρωσαν τις συναυλίες τους


19 Μαρτίου 2014

Λόγω της αυτοκτονίας της L’Wren Scott.

Το διάσημο συγκρότημα της ροκ μουσικής Rolling Stones ανακοίνωσε απόψε ότι ακυρώνει την περιοδεία του στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία μετά το θάνατο της L’Wren Scott, της συντρόφου του τραγουδιστή του συγκροτήματος Mick Jagger σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της μπάντας.

«Οι Rolling Stones ανακοινώνουν με λύπη και απογοήτευση την αναβολή της υπόλοιπης περιοδείας τους "14 ON FIRE" στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, μετά το θάνατο της L’Wren Scott», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η 49χρονη Scott, πρώην μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας και ιδιοκτήτρια μιας υπερχρεωμένης εταιρίας ενδυμάτων, βρέθηκε νεκρή χθες Δευτέρα στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν, στην συνοικία Τσέλσι, και η αστυνομία χειρίζεται την υπόθεση ως αυτοκτονία.

«Ο Mick Jagger, ο Keith Richards, ο Charlie Watts και ο Ronnie Wood θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους θαυμαστές τους για την υποστήριξή τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και με την ελπίδα ότι θα δείξουν κατανόηση για τους λόγους που τους ανάγκασαν να προβούν σε αυτή την ανακοίνωση», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου. Επισημαίνεται ότι το συγκρότημα ελπίζει πως θα κάνει την περιοδεία αυτή στο μέλλον.

Το διαβάσαμε στο koolnwes.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.