CELEBRITIES

Η καλόγρια που «σάρωσε» στο Ιταλικό The Voice


21 Μαρτίου 2014

Εμφανίστηκε στην σκηνή της τηλεοπτικής εκπομπής μουσικών ταλέντων «The voice» αναζητώντας την τύχη της στο τραγούδι.

Έπιασε το μικρόφωνο δειλά όμως ήξερε πως στο πλευρό της ήταν οι φίλες της  και κοιτούσαν - μέσα από το μόνιτορ - κάθε της κίνηση. Μόλις όμως ξεκίνησε η μουσική το άγχος έφυγε και σαν μία πραγματική επαγγελματίας τραγούδησε το «No One» της Alisa Kiz ξεσηκώνοντας το κοινό. Από τη «γοητεία» της φωνής της δεν ξέφυγαν ούτε οι κριτές, αφού σε λιγότερο από ένα λεπτό κατάφερε να τους κάνει να την... κοιτάξουν.

Η εικόνα φαντάζει κοινή για όσους παρακολουθούν την εκπομπή ταλέντων που πραγματοποιείται σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Αυτή τη φορά όμως τη διαφορά έκανε η «ιδιότητα» της 25χρονης Κριστίνα, αφού δεν είναι ένα καθημερινό κορίτσι από την Ιταλία, αλλά μία… καλόγρια!

Η αδελφή Κριστίνα, λοιπόν, που έφτασε στο πλατό της εκπομπής με άλλες αδελφές Ουρσουλίνες, ονειρευόταν από μικρή να γίνει τραγουδίστρια, αλλά η αγάπη της για τη θρησκεία υπερίσχυσε. Ωστόσο, η αδυναμία της για το τραγούδι δεν σιώπησε ποτέ, με αποτέλεσμα να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να συμμετάσχει στο παιχνίδι προκαλώντας ενθουσιασμό στην Rafaela Kara, τον ροκ τραγουδιστή Piero Pelù, την ποπ τραγουδίστρια Νοέμι και τον ράπερ J-Ax. Μάλιστα, η 70χρονη Rafaela Kara εμφανώς έκπληκτη ρώτησε την Κριστίνα αν είναι πραγματική καλόγρια και πώς αποφάσισε να τραγουδήσει στο «The voice».

Εκείνη χαμογελαστή απάντησε: «Έχω ένα χάρισμα και σας το χαρίζω».

Δείτε τις φωτογραφίες και το video στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.