CELEBRITIES

Η Kourtney Kardashian στην Times Square


25 Μαρτίου 2014

Με ρομαντικό στιλ!

Η διάσημη Kourtney εμφανίστηκε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Νέας Υόρκης. Συγκεκριμένα ο φακός των paparazzi την απαθανάτισε στην Times Square, όπου πήγαινε στο studio της εκπομπής "Good Morning America". Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο υπέροχο στιλ που είχε, σε κομψό και ρομαντικό ύφος.

Kourtney Kardashian

Ήταν ντυμένη σε nude-ροζ αποχρώσεις. Ήταν μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της και η αλήθεια είναι ότι της ταίριαζε απόλυτα.

Kourtney Kardashian visits Good Morning America in Times Square. Pictured: Kourtney Kardashian Ref: SPL724084  240314   Picture by: Doug Meszler / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:	310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Τέλος το look ολοκλήρωσε το φυσικό μακιγιάζ, σε συνδυασμό με nude χείλη και τα αριστοκρατικά ίσια μαλλιά της, τα οποία τα είχε φέρει με χωρίστρα στο πλάι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.