CELEBRITIES

«Oscar, σε φοβάμαι»: Το "προφητικό" sms της Reeva Steenkamp στον Oscar Pistorius


25 Μαρτίου 2014

24411691d5439fc118eb2857bb28949f_pistorius_1024_768________.jpg

Τον φόβο της για τον ίδιο της τον σύντροφο είχε εκφράσει η Reeva Steenkamp λίγες μόνο εβδομάδες πριν τελικά την δολοφονήσει σύμφωνα με έναν ειδικό της αστυνομίας.

Αναλυτικότερα, ο μάρτυρας κατά τη διάρκεια της δίκης, τη Δευτέρα, υποστήριξε πως η σύντροφος του Oscar Pistorius, είχε παραδεχτεί ότι φοβόταν τον πρωταθλητή των Παραολυμπιακών και Ολυμπιακών Αγώνων, σε μήνυμα που του είχε στείλει 3 εβδομάδες πριν από τον θάνατό της.

Υπενθυμίζεται, πως ο Oscar Pistorius έχει παραπεμφθεί σε δίκη για τη δολοφονία του 29χρονου μοντέλου, που έλαβε χώρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013, όμως ο πρώην πρωταθλητής είχε δηλώσει αθώος για τη δολοφονία, υποστηρίζοντας ότι ήταν βαθιά ερωτευμένος με την Steenkamp, με την οποία είχε σχέση για μερικούς μήνες. Ισχυρίζεται, μάλιστα, πως δεν γνώριζε ότι πίσω από την κλειστή πόρτα του μπάνιου βρισκόταν η 29χρονη σύντροφός του, αλλά ήταν πεπεισμένος πως επρόκειτο για κάποιον διαρρήκτη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.