CELEBRITIES

Αποκλειστικό: Η προετοιμασία και η εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού στο MadWalk


4 Απριλίου 2014

Εχθές ολοκληρώθηκε το 4ο MadWalk, γεμάτο μόδα, μουσική και εκπλήξεις. Οι Έλληνες σχεδιαστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και οι διάσημοι επί σκηνής το ίδιο. Ένα Show γεμάτο γυναίκες που εντυπωσίασαν με αποκορύφωμα την εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού στο catwalk για τον Απόστολο Μητρόπουλο. Αν και είχαμε καιρό να τη δούμε σε catwalk, η Τζένη Μπαλατσινού απέδειξε ότι ξέρει καλά να διασχίζει την πασαρέλα.

Όπως όλοι όσοι συμμετείχαν, η Τζένη Μπαλατσινού ήταν από νωρίς στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo και προετοιμαζόταν. Αφού τέλειωσε και με τις τελευταίες πρόβες στο catwalk, ξεκίνησε η προετοιμασία. Μαλλιά, νύχια, makeup και μετά να ντυθεί για την εμφάνιση στην πασαρέλα.

Εμείς τη συναντήσαμε στο καμαρίνι της και στα backstage λίγο πριν βγει στο stage.

jenny-make-up

Ο make up artist Αχιλλέας Χαρίτος κάνει το make up της Τζένης Μπαλατσινού στο καμαρίνι της.

J (4) copy

Το styling ήθελε λευκά νύχια!

J (1)

Ο σχεδιαστής Apostolos Mitropoulos, απαθανατίζει την προετοιμασία της Τζένης Μπαλατσινού.

Φορώντας μία αποκαλυπτική και sexy δημιουργία Apostolos Mitropoulos από τη συλλογή που παρουσίασε στο φετινό MadWalk "Φωτοτυπίες", η Τζένη Μπαλατσινού έκλεισε τον κύκλο με τα fashion shows.

[gallery-324771]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.