CELEBRITIES

Η ιδανική γυναίκα πρέπει να έχει το στήθος της Kim Kardashian...


14 Απριλίου 2014

Kim-Kardashian-Denies-Getting-Breast-Augmentation-2.jpg

Σύμφωνα με την άποψη των ανδρών!

Τι κι αν έχει δώσει μία περιουσία για τα διάσημα οπίσθιά της; Σύμφωνα με μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε το καλύτερο σημείο του σώματός της είναι το στήθος της. Μία γνωστή εταιρεία εσωρούχων στην Βρετανία ρώτησε 1000 άτομα πως μπορεί να σχηματιστεί το ιδανικό, γυναικείο σώμα. Η έρευνα βασιζόταν σε χαρακτηριστικά σιλουέτας από διάσημα πρόσωπα. Οι άνδρες λοιπόν είχαν εντελώς διαφορετική άποψη από τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους άνδρες η τέλεια γυναίκα πρέπει να έχει το πρόσωπο της Megan Fox, το στήθος της Kim Kardashian, το στομάχι της Michelle Keegan, την περιφέρεια της Kelly Brooks hips, τα μαλλιά της Scarlett Johansson και τα πόδια της Rosie Huntington-Whiteley.

Οι γυναίκες επέλεξαν το πρόσωπο της Cara Delevingne, το στήθος της Jennifer Aniston, το στομάχι της Gwyneth Paltrow, την περιφέρεια της Emma Watson, τα μαλλιά της Kate Middleton και τα πόδια της Elle MacPerson.

body

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Πηγή: Huffington Post

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.