CELEBRITIES

Το πριγκιπικό ζεύγος στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας


17 Απριλίου 2014

Μαζί με τον πρίγκηπα George!

O πρίγκηπας George είναι μόλις 9 μηνών και έχει ήδη ξεκινήσει την πρώτη του βασιλική περιοδεία. Την Τρίτη το διάσημο ζευγάρι, μαζί με τον γιο τους αναχώρησαν από την Νέα Ζηλανδία, όπου ήταν ο πρώτος τους προορισμός και προσγειώθηκαν στην Αυστραλία. kate (2)

Στο Σίδνεϋ επισκέφθηκαν το Προεδρικό Μέγαρο και την διάσημη Όπερα. Ο μικρός George ήταν αρκετά ευδιάθετος, ενώ οι βουλευτές που βρισκόντουσαν εκεί του προσέφεραν ένα τεράστιο λούτρινο παιχνίδι, με το οποίο ενθουσιάστηκε.

kate (1) Η Catherine Middleton όπως πάντα κομψή και αριστοκρατική Αυτή τη φορά επέλεξε ένα κίτρινο φόρεμα σε κλασσική γραμμή, το οποίο αναδείκνυε ιδιαίτερα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

The Duke and Duchess of Cambridge attend a reception at Sydney Opera House

Εκτός από το φόρεμα όμως τα πολυτελή κοσμήματά της ήταν αυτά που μαγνήτισαν τα βλέμματά μας. Ιδιαίτερα το μονόπετρο στο αριστερό της χέρι, ήταν παραπάνω από εντυπωσιακό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.