CELEBRITIES

Οι selfies των σταρ έγιναν πορτρέτα


25 Απριλίου 2014

1398246368841.cached.jpg

Είναι το must και το trend της εποχής.

Χρειάζεται ένα πρόσωπο, μία κάμερα και ένα κλικ. Ο λόγος για τις διαδεδομένες παγκοσμίως ως selfies φωτογραφίες. Είναι εκείνες οι photos που βγαίνουν από την κάμερα των ίδιων των ατόμων που απαθανατίσουν αυτή τη μοναδική στιγμή!

Αυτές τις όμορφες και προσωπικές στιγμές των σταρ είδε ο γνωστός Γερμανός φωτογράφος Jonas Unger και αποφάσισε να τις εκθέσει με θέμα “Autoportraits”. Η έκθεση αποτελείται από μια σειρά από selfies διασημοτήτων, συμπεριλαμβανομένου των Jean-Paul Gaultier, Karl Lagerfeld, Adèle Exarchopoulos και της Karolina Kurkova.

Οι φωτογραφίες, ωστόσο είχαν μια παραλλαγή, αφού τραβήχτηκαν από μια αναλογική φωτογραφική μηχανή κι όχι από κάποιο smartphone όπως ενδείκνυται, οι λήψεις ωστόσο έγιναν από τους ίδιους τους σταρ. Το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερο με μια σειρά από προσωπικά και μοναδικά πορτρέτα, υπό διαφορετικές εκφράσεις του προσώπου που έδειχναν με λεπτομέρεια τα συναισθήματά του καθενός ξεχωριστά.

Η έκθεση με τίτλο "Autoportraits" έχει ξεκινήσει στην Galerie Derouillon στο Παρίσι και θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Μαΐου.

Δείτε τις φωτογραφίες στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.