CELEBRITIES

Η Παριζιάνα που έδωσε ένα κομμάτι πίτσα στον «άστεγο» Richard Gere


29 Απριλίου 2014

Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια να φάει κάτι.

Δεν πίστευε στα μάτια της μία τουρίστρια από τη Γαλλία, όταν βγαίνοντας από μια πιτσαρία στην Νέα Υόρκη με τον άντρα της και τον 15χρονο γιο τους, έπεσαν πάνω στον Richard Gere, που εκείνη την ώρα έψαχνε στα σκουπίδια να φάει κάτι. Δίχως να σκεφτεί τίποτα παραπάνω αμέσως η Γαλλίδα τουρίστρια «θυσίασε» το κομμάτι πίτσας της προσφέροντάς το στον «άστεγο» ηθοποιό του Hollywood.

touristria-richard-gir

Η ίδια, χωρίς να ξέρει ότι επρόκειτο για τον Αμερικανό σταρ, που εκείνη την ώρα γύριζε ταινία, είδε έναν άντρα να ψάχνει στα σκουπίδια της Νέας Υόρκης για να φάει, συγκινήθηκε και έκανε -όπως δήλωσε- ότι της προέταξε η καρδιά της!

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η εφημερίδα New York Post, η Καρίν Βαλνέ Γκομπό, μια Παριζιάνα 42 ετών, βρισκόταν κοντά στον σταθμό Grand Central στο Μανχάτταν, όταν είδε τον άντρα, με ένα σκούφο ως τα αυτιά να ψάχνει τα σκουπίδια.

Ο 64χρονος Richard Gere δεν πτοήθηκε και τη ρώτησε τι είχε μέσα η σακούλα που του έδωσε, με την τουρίστρια να... χάνεται στη μετάφραση και να του ζητάει συγγνώμη γιατί «η πίτσα της ήταν κρύα» διηγείται η γυναίκα. «Μου απάντησε "Σας ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να σας έχει καλά"», δήλωσε η Καρίν.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.