CELEBRITIES

Το total black outfit της Kim Kardashian


7 Μαΐου 2014

Που απαθανατίστηκε η διάσημη reality star;

Το μαύρο είναι το αγαπημένο της χρώμα. Αυτό μας το έχει αποδείξει σε διάφορες εμφανίσεις της, η Kim Kardashian. Αυτήν την φορά ο φακός των paparazzi την απαθανάτισε σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης. Τί κι αν ήταν πρωί; Η Kim επέλεξε ένα μαύρο σύνολο, με see-through λεπτομέρεια. Συγκεκριμένα φορούσε μία μαύρη εφαρμοστή φούστα, μαύρο τοπ, με see through ντεκολτέ και απλά πέδιλα. Τα μαλλιά της ήταν ίσια και το μακιγιάζ της απλό, σε φυσικούς τόνους.

Kim Kardashian showed off some cleavage in a sheer top while out in New York City. After running a few errands in the Big Apple, the reality star caught a flight back to Los Angeles. Pictured: Kim Kardashian Ref: SPL753004  070514   Picture by: Said Elatab / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:	310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Κρατούσε το κινητό της στο χέρι και έδειχνε να είναι κάπως βιαστική. Οι κάμερες την ακολουθούσαν σε κάθε της βήμα και εκείνη ήταν εντελώς χαλαρή. Άλλωστε της έχει συνηθίσει στην καθημερινότητά της, γι αυτό δεν της κάνουν εντύπωση πλέον!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.