CELEBRITIES

Η Julia Roberts αιφνιδίασε τον πιτσαδόρο των Oscars


9 Μαΐου 2014

Στην εκπομπή της Ellen Degeneres.

Τα αξιοσημείωτα της βραδιάς των Όσκαρ που έγιναν στις αρχές Μαρτίου φαίνεται πως έχουν δώσει μπόλικη τροφή στην Ellen Degeneres για να τα επαναφέρει στη μνήμη μας μέσω της εκπομπής της. Έτσι, στο τελευταίο της σόου που είχε καλεσμένη τη Julia Roberts στησε μαζί της μια πλάκα στον πιτσαδόρο που έφερε τις πίτσες στο Kodak εκείνο το βράδυ. Αρχικά, η Ellen και η Julia μίλησαν για το πως στήθηκε το περίφημο selfie, με την παρουσιάστρια να λέει ότι πίστευε πως μόνο η Meryl και η Julia θα φωτογραφίζονταν και δεν φανταζόταν όλους αυτούς. Η Julia από την άλλη είπε χαριτολογώντας ότι ίσως έπρεπε να πάρει στους ώμους της την Liza Minnelli που σηκώθηκε για να φωτογραφηθεί, αλλά κανείς δεν την είδε και σχολίασε και την περίεργη πόζα της.

 Κάπου εκεί η Ellen της εξήγησε το κόλπο, ότι δηλαδή έχει καλέσει τον Αρμένιο Έντγκαρ Μαρτιρόσιαν, τον πιτσαδόρο του Big Mama's & Papa's Pizza και επειδή η Julia είναι η αγαπημένη του ηθοποιός, θα του κρυφτεί και θα παρουσιαστεί μπροστά του στα ξαφνικά.

Δείτε το video εδώ. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.