CELEBRITIES

Έναν χρόνο φυλακή ο Chris Brown


10 Μαΐου 2014

Παραβίασε την αναστολή του για τον ξυλοδαρμό της Rihanna.

Ο τραγουδιστής της hip-hop Chris Brown καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους από δικαστήριο του Λος Άντζελες επειδή παραβίασε την αναστολή που του είχε δοθεί μετά την επίθεσή του εναντίον της πρώην συντρόφου του, της Rihanna, το 2009.

Ο Αμερικανός star, ο οποίος έχει ήδη εκτίσει οκτώ μήνες φυλάκισης για διάφορα αδικήματα, θα παραμείνει για άλλους τέσσερις μήνες στη φυλακή όπου κρατείται από τα μέσα Μαρτίου, αφού τον έδιωξαν από ένα κέντρο αποτοξίνωσης. Επιπλέον, θα παραταθεί η περίοδος επιτήρησής του μέχρι τον Ιανουάριο του 2015.

Ο 24χρονος τραγουδιστής βρίσκεται υπό δικαστική επιτήρηση από τη βραδιά της απονομής των Βραβείων Grammy, τον Φεβρουάριο του 2009, όταν είχε χτυπήσει τη Rihanna. Τότε είχε καταδικαστεί σε 180 ημέρες κοινωνικής εργασίας και πενταετή επιτήρηση. Το δικαστήριο του Λος Άντζελες του επέβαλε να συμπληρώσει άλλες 1000 ώρες εργασίας σε κοινωφελή προγράμματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.