CELEBRITIES

Η Sarah Jessica Parker μας δείχνει τα παπούτσια της


20 Μαΐου 2014

Η ντουλάπα της έχει γεμίσει με τσάντες και παπούτσια από την συλλογή της...

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα που η Sarah Jessica Parker λάνσαρε στην αγορά την συλλογή παπουτσιών και ρούχων της. Η ίδια δείχνει να είναι άκρως ενθουσιασμένη με τα νέα της επαγγελματικά βήματα και συνεχώς χρησιμοποιεί τα social media για να δείξει ότι είναι η μεγαλύτερη fan τους.

Έχει δύο λογαριασμούς στο instagram, ο ένας είναι ο προσωπικός της (sarahjessicaparker) και ο άλλος είναι για την συλλογή παπουτσιών της (sjpcollection). Χθες λοιπόν όλη την ημέρα πραγματικά βομβάρδισε το προφίλ της συλλογής της με φωτογραφίες από την νέα γόβα που λάνσαρε για τον ερχόμενο χειμώνα.

Πρόκειται για μία κλασσική γόβα σε διάφορες αποχρώσεις, την οποία θα αγαπήσει αναμφισβήτητα κάθε γυναίκα. Η Sarah Jessica Parker την επέλεξε για το Met Gala και την συνδύασε με το black & white Oscar de la Renta haute couture της.

Τα likes και τα comments που δέχεται κάθε φορά είναι πραγματικά χιλιάδες. Απ'ότι έχουμε καταλάβει, οι δημιουργίες της έχουν αγαπηθεί από ένα μεγάλο κοινό. Η ίδια αναρτεί στο προφίλ sjpcollection διάφορες γυναίκες οι οποίες έχουν αγοράσει ένα ζευγάρι παπούτσια ή μία τσάντα της και της ευχαριστεί με τον τρόπο της. Πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε και μία δική της φωτογραφία, με sportive look στην οποία κρατούσε μία τσάντα από την συλλογή της.

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.