CELEBRITIES

Χώρισε η Sofia Vergara!


28 Μαΐου 2014

Μετά από 4 χρόνια σχέσης!

Όντας εδώ και δύο χρόνια αρραβωνιασμένη με τον σύντροφο της αναρωτιόμασταν πότε θα βάλουν μπρος για τις ετοιμασίες του γάμου. Φαίνεται όμως πως η καθυστέρηση δεν ήταν τυχαία, καθώς το Σάββατο ανακοίνωσε μέσω των social media τον χωρισμό της μετά από 4 χρόνια σχέσης, αλλά και τσακωμών.

 Η Sofia Vergara ήταν ζευγάρι με τον επιχειρηματία Nick Loeb από το 2010. Το 2012 χώρισαν για ένα μικρό διάστημα, αλλά τα ξαναβρήκαν και στα γενέθλια της της έκανε πρόταση γάμου. Όμως μετά από 2 χρόνια και αρκετούς δημόσιους τσακωμούς, η Sofia ανακοίνωσε το Σάββατο από το προφίλ της στο WhoSay ότι δεν είναι πια μαζί.

 «Όχι ότι ενδιαφέρει κανέναν, αλλά για να μη δώσω την ευκαιρία στον Tύπο να δημιουργήσει τρελά και δραματικά σενάρια, προτιμώ να πω στους θαυμαστές μου προσωπικά ότι ο Nick κι εγώ δεν είμαστε πια μαζί. Είχαμε πολλά προβλήματα στο πως θα βρούμε χρόνο να είμαστε μαζί, αλλά εξαιτίας της δουλειάς μου και της δικής του τα πράγματα γινόντουσαν όλο και χειρότερα. Δεν υπήρχε πλέον η διασκέδαση.»

Διαβάστε περισσότερα στο Koolnews.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.