CELEBRITIES

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλούν από κοινού στο Μega View


29 Μαΐου 2014

Φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη που παρουσιάζεται στο δορυφορικό κανάλι, Μega Cosmos. 

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Μega View, βρήκε το επιτυχημένο ζευγάρι μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής τους και με φόντο τη θάλασσα παραχώρησαν μια από κοινού συνέντευξη στο Γιώργο Σατσίδη. Μίλησαν για τη ζωή τους, την οικογένειά της, τι αγαπά ο ένας στον άλλον και τι όχι, για την εμπειρία τους από το "Πρωινό mou" αλλά και για πολλά ακόμα θέματα. Μοιράστηκαν έντονες εμπειρίες τους από το παρελθόν και στιγμές από τα ταξίδια τους στην Αμερική.

Η πρόταση από τον Πέτρο Μπούτο, οι αλλαγές στη δομή της εκπομπής και το ενδεχόμενο να συνεχίσουν στην πρωινή ζώνη και δεύτερη χρονιά:

Πέτρος Κωστόπουλος: «Με τη μία είπα ναι, όχι για να βρω δουλειά. Ξαφνικά ήθελα να το δοκιμάσω. Ειλικρινέστατα, πήγα και το είπα στην Τζένη και μου είπε "άσε μας ρε αγόρι μου, εμένα πήγες να δουλέψεις;". Θα το ξανάκανα, θα το ήθελα λίγο αλλιώς. Θα το "αμερικάνιζα" λίγο, "Goodmorning America". [...] Η εκπομπή άλλαξε μερικώς... Η αποδραματικοποίηση του κουτσομπολιού και κάνοντάς το πιο χαβαλέ, είναι μια αλλαγή. Επίσης, οι συνεντεύξεις έχουν πάει πολύ στο κουλαριστό και έχουμε βάλει και ιστορίες, αυτό που λένε, "ήρωες της καθημερινότητας"».

Τζένη Μπαλατσινού: «Και εγώ θα το ξαναέκανα, πέρασα πολύ ωραία φέτος».

Μίλησαν ακόμα για την κρίση αλλά και για την ελληνική νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει για να προχωρήσουμε μπροστά. Μια πολύ ωραία συνέντευξη, με σαφείς απαντήσεις και χαλαρή διάθεση.

Δείτε παρακάτω όλη τη συνέντευξη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.