CELEBRITIES

Jessica Hart: Το κορίτσι του Σταύρου Νιάρχου


2 Ιουνίου 2014

Το διάσημο top model, με τις ιδανικές αναλογίες!

Φαίνεται πως ο Σταύρος Νιάρχος έχει βρει το λιμάνι του στην Jessica Hart και δεν τον αδικούμε καθόλου γι΄αυτό, μιας και η καλλονή από την Αυστραλία είναι ένας άγγελος επί γης. Mόλις είδαμε τη νέα της φωτογράφηση με μαγιό σε παραλία αντιληφθήκαμε πως πρόκειται για μία πολύ όμορφη κοπέλα, με υπέροχες αναλογίες...

Το 28χρονο μοντέλο φωτογραφίζεται για το περιοδικό The Edit φορώντας δημιουργίες για την παραλία και το καλοκαιρινό ντύσιμο από τις φίρμες Lisa Marie Fernandez και Gucci, αξίας από 350 ως 700 δολάρια και μας αποκαλύπτει τον αγαπημένο της προορισμό για διακοπές, τον οποίο έχει επισκεφθεί και με τον Σταύρο. «Τρελαίνομαι για τις Μαράκες στο Μαρόκο. Την τελευταία φορά που είχα πάει μόλις τέλειωνε το Ραμαζάνι και υπήρχαν παντού γητευτές φιδιών, καλλιτέχνες των τατού με χένα και ήταν όλοι γύρω από τραπέζια με πολύ φαγητό».

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.