CELEBRITIES

Χωρίζει ο Antonio Banderas μετά από 18 χρόνια γάμου;


7 Ιουνίου 2014

Ήταν κοινό μυστικό ότι o Antonio Banderas και η  Melanie Griffith είχαν σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους. Οι δυο τους είναι 18 χρόνια μαζί και απ' ότι φαίνεται ήρθε το τέλος καθώς έχουν ανυπέρβλητες διαφορές.

Το ζευγάρι είχε καιρό να κάνει μία κοινή δημόσια εμφάνιση ενώ εδώ και χρόνια υπήρχαν δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι είχαν προβλήματα λόγω της ζήλιας της  Melanie Griffith. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, η 56χρονη Griffith έχει ήδη καταθέσει τον δικηγόρο τα χαρτιά του διαζυγίου κάνοντας λόγο για ανυπέρβλητες διαφορές.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 1995 κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Τwo Mutch» ενώ η  Melanie Griffith είχε εξομολογηθεί ότι η πρώτη γνωριμία τους δεν ήταν καθόλου ρομαντική. Ένα χρόνο αργότερα, στις 14 Μαΐου 1996 ξάφνιασαν τους πάντες ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ μετά από λίγο καιρό ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Στέλλα.

To διαβάσαμε το koolnews.gr .

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.