CELEBRITIES

Στο νοσοκομείο ο Harrison Ford;


13 Ιουνίου 2014

Τραυματίσθηκε στα γυρίσματα του Πολέμου των Άστρων.

Στο νοσοκομείο εισήχθη την Πέμπτη ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Harrison Ford  μετά τον τραυματισμό του πιθανότατα στον αστράγαλο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Πολέμου των Άστρων: Επεισόδιο 7" που γίνονται κοντά στο Λονδίνο.

«Μας ενημέρωσαν μετά τις 5:00 μ.μ. τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας) για έναν άνδρα 71 ετών που τραυματίστηκε όταν χτύπησε σε μια πόρτα γκαράζ» είπε ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας. «Ο άντρας αυτός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τζον Ράντκλιφ με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του», πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος της Disney εταιρείας παραγωγής της ταινίας σε ανακοίνωσή του είπε ότι ο ηθοποιός « είναι στο νοσοκομείο και τα γυρίσματα της ταινίας θα συνεχιστούν αφού η ηθοποιός ανακάμψει» αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για του τραυματισμού του Harrison Ford. Ο οποίος μεταφέρθηκε για νοσηλεία με ελικόπτερο. Τα γυρίσματα του έβδομου επεισοδίου του "Star Wars" ξεκίνησαν τον Μάιο, σε σκηνοθεσία του Τζεϊ Τζεϊ Άμπραμς. Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου του 2015.

Πηγή: koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.