CELEBRITIES

Melanie Griffith-Antonio Banderas: Ποιό είναι το βασικό πρόβλημα στο διαζύγιο;


16 Ιουνίου 2014

Antonio-Banderas-Melanie-Griffith-570.jpg

Τα τρία τους σκυλιά!

Η Melanie Griffith και ο Antonio Banderas ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood αλλά τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 18 χρόνια γάμου.

Μάλιστα η Melanie είχε κάνει και τατουάζ με το όνομα του Antonio στο μπράτσο της και για 18 χρόνια ήταν μαζί, αλλά απ’ ότι φαίνεται τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Οι δυο τους ξεκίνησαν να τσακώνονται άσχημα και η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στην οποία έκανε λόγο για ανυπέρβλητες διαφορές.

Οι καβγάδες συνεχίζονται ακόμα και πολύ στο άκουσμα της είδησης νομίζουν ότι τσακώνονται για την περιουσία. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς οι δυο τους έχουν διαμάχη για την κηδεμονία των… σκυλιών τους και κανένας από τους δύο δεν υποχωρεί. Μία πηγή από το στενό περιβάλλον της Melanie δήλωσε ότι η ηθοποιός είναι πολύ πιο καλή στην φροντίδα των τριών σκυλιών και τα κατοικίδια σημαίνουν πολλά γι’ αυτήν.

Πηγή: Koolnews

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.