CELEBRITIES

Το Buzz του ΟΤΕ TV στο κόκκινο χαλί του 54ου Τηλεοπτικού Φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο


20 Ιουνίου 2014

Monaco_George_.jpg
Αυτή την Κυριακή στην εκπομπή Buzz του OTE TV, στις 20.30, ο Γιώργος Σατσίδης μας ταξιδεύει στο Μόντε Κάρλο, στο κόκκινο του 54ου Τηλεοπτικού Φεστιβάλ και μας μεταφέρει τον παλμό του διάσημου φεστιβάλ, από το οποίο παρέλασαν οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές των πλέον δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα συναρπαστικό ρεπορτάζ από το red carpet του Grimaldi Forum στο πριγκιπάτο του Μονακό, αλλά και αποκλειστικές δηλώσεις και συνεντεύξεις από τα μεγαλύτερα αστέρια της αμερικανικής τηλεόρασης.
Buzz__Γ._Σατσίδης-Τζ.Σέιμουρ
Στο φετινό φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο, παραβρέθηκαν οι πρωταγωνιστές κορυφαίων και πολυβραβευμένων σειρών, όπως το Downton Abbey, το Homeland, το Scandal, το Once Upon a Time, το Revenge και το NCIS, μεταξύ άλλων, ενώ αμέτρητοι είναι οι σταρ που έκαναν στάση στο κόκκινο χαλί, μιλώντας στο Buzz και τον Γιώργο Σατσίδη.
Buzz_Πρίγκιπας_Αλβέρτος
Μην το χάσετε!
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.