CELEBRITIES

Kim και North: Δέχτηκαν άσχημη, ρατσιστική επίθεση!


1 Ιουλίου 2014

KIm-Kardashian-and-North-West-in-Paris1-SPL.jpg
Μέσα σε αεροπλάνο!

Το ταξίδι που έκανε η Kim Kardashian στη Βιέννη πριν από μερικούς μήνες το χαρακτήρισε ως ταξίδι από την κόλαση! Σύμφωνα με όσο είπε η reality star, δέχτηκε μία έντονη ρατσιστική επίθεση μέσα στο αεροπλάνο από άγνωστη γυναίκα.

"Η μαμά μου κρατούσε το μωρό, είχα αποκοιμηθεί και ξύπνησα με αυτή τη γυναίκα να ουρλιάζει στο παιδί μου. Πετάχτηκα!" Η αδερφή της Khloe, της είπε πως τη θέση της θα την είχε χτυπήσει. "Ήμασταν στο αεροπλάνο, το ήθελα και εγώ! Ήταν τρέλα!", απάντησε η Kim.

"Η κυρία μπήκε στις καμπίνες της Πρώτης θέσης και φώναζε όσο πιο δυνατά μπορούσε, 'Είναι με έναν μαύρο και αυτό το παιδί είναι μαύρο! Και πρέπει να κάνεις αυτό το μαύρο παιδί να σταματήσει (να κλαίει)'".

Αργότερα η άγνωστη συνέχισε αναφέροντας το sex tape της Kim με τον Ray J και συνέχιζε μέχρι που βγήκε ο πιλότος και την απείλησε πως μόλις θα προσγειωθεί το αεροπλάνο θα καλέσει την αστυνομία του Los Angeles.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.