CELEBRITIES

Η Nicole Scherzinger κάνει διακοπές


5 Ιουλίου 2014

Μπορεί και οι δύο να δουλεύουν συνεχώς, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να γιορτάσουν τα γενέθλια με μία εξόρμηση στη Μεσόγειο. Ο λόγος για την Nicole Scherzinger  και τον αγαπημένο της Lewis Hamilton που έκαναν ένα μαγευτικό ταξίδι για τα γενέθλια της τραγουδίστριας.

Το διάσημο ζευγάρι εθεάθη να διασκεδάζει στην παραλία και να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα. Οι παπαράτσι δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν το πρώην μέλος των Pussycat Dolls και κριτή του αμερικανικού X Factor, να επιδίδεται σε θαλάσσια σπορ.

Πρόσφατα η Nicole Scherzinger είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη της ότι είχε προβλήματα με την αυτοπεποίθηση της και έδινε μία μεγάλη μάχη με την βουλιμία: «Είναι μια τόσο φρικτή και παραλυτική ασθένεια η βουλιμία», είπε η διάσημη τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως «για εμένα αποτελεί μία σκοτεινή εποχή. Γι 'αυτό μπορώ να συμπάσχω τόσο πολύ με τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δαίμονες και έχουν φωνές στο κεφάλι τους, που δεν τους λένε ωραία πράγματα για τον εαυτό τους. Δε σε αφήνει να ζήσεις τη ζωή σου».

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες απ΄τις διακοπές του ζευγαριού στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.