CELEBRITIES

Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν


5 Ιουλίου 2014

Πρόκειται για ένα τολμηρό εγχείρημα, οφείλουμε να το ομολογήσουμε. Μόλις ακούστηκε για πρώτη φορά ότι ο Μπάτμαν και ο Σούπερμαν θα συμπρωταγωνιστήσουν σε μία νέα ταινία, οι σινεφίλ είχαν ανάμεικτα συναισθήματα. Τελικά όμως επικράτησε η απογοήτευση καθώς πιστεύουν ότι η νέα ταινία θα είναι «φούσκα».

Αρχικά κυκλοφόρησε ο τίτλος: «Batman V Superman: Dawn of Justice» και προκάλεσε πολλά ερωτηματικά καθώς έχει απλά ένα «V» και όχι «VS», δηλαδή εναντίον. Ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ τα «άκουσε» για την επιλογή του αλλά τελικά διευκρίνισε ότι επέλεξε το V για να δείξει ότι δεν θα υπάρξει ευθεία αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ηρώων.

Οι fan ξενερώνουν αλλά τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Με την κυκλοφορία του πρώτου πόστερ του Μπάτμαν, τον οποίο υποδύεται ο Βen Affleck, τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή. Ο νέος Μπάτμαν εμφανίζεται με σκυμμένο το κεφάλι, σε ένα άχρωμο σκηνικό και για κάποιο λόγο ο γραφίστας δεν έδωσε την απαραίτητη λάμψη στο χαρακτήρα και ταυτόχρονα σκοτεινή πινελιά στο φόντο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.