CELEBRITIES

Συμπρωταγωνιστές που μισούσαν ο ένας τον άλλον


7 Ιουλίου 2014

Μαζί στα πλατό, χωριστά στη ζωή.

Οι κινηματογραφικοί ηθοποιοί καλούνται να ενσαρκώσουν ρόλους στην μεγάλη οθόνη, αλλά δεν είναι μόνοι τους καθώς έχουν και συμπρωταγωνιστές. Τι γίνεται όμως όταν οι συμπρωταγωνιστές απεχθάνονται ο ένας τον άλλο με την κόντρα τους να φθάνει σε σημείο μίσους; Οι κόντρες υπάρχουν παντού και έτσι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα κινηματογραφικά πλατό τουHollywood. Συμπρωταγωνιστές που μισούσαν ο ένας τον άλλο αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν και σε κάποιες περιπτώσεις να υποδυθούν και τους τρελά ερωτευμένους. Τι να κάνουμε, αυτά έχει το επάγγελμα του ηθοποιού εκτός από την λάμψη που παρέχει θέλει και πολλές θυσίες. Οι παρακάτω συμπρωταγωνιστές κυριολεκτικά απεχθάνονταν ο ένας τον άλλο αλλά σε κάποιες περιπτώσεις οι σχέσεις τους έφτιαξαν. Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε ότι έκαναν καλά την δουλειά τους γιατί αυτό δεν φάνηκε καθόλου στο γυαλί.

Ryan Gosling-Rachel McAdams: The Notebook

Μπορεί να ήταν έζησαν έναν έντονο έρωτα on camera αλλά όταν έκλειναν οι κάμερες τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας, μάθαμε τί συνέβη πραγματικά: Ο Ryan Gosling είχε πλησιάσει τον Nick Cassavetes  και του ζήτησε να διώξει την Rachel από την παραγωγή και να φέρει μία άλλη ηθοποιό γιατί δεν την άντεχε. «Δεν μπορώ να είμαι μαζί της, δεν μου βγαίνει» είχε πει τότε ο Gosling σύμφωνα με τον σκηνοθέτη. Μετά ο ηθοποιός άρχισε να τσακώνεται μέσα σε ένα δωμάτιο με τον παραγωγό για το θέμα αλλά τελικά η ταινία έγινε-όχι όμως σε καλό κλίμα. Και επειδή τα μεγάλα μίση οδηγούν σε μεγάλους έρωτες, η σχέση του Gosling με την McAdams μεταφέρθηκε στην αληθινή ζωή, ήταν πολύ έντονη και κράτησε τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.