CELEBRITIES

Η Angelina Jolie υπό την επήρεια ναρκωτικών


9 Ιουλίου 2014

Δείτε το video.

Στην δημοσιότητα έδωσε γνωστός έμπορος ναρκωτικών ένα σοκαριστικό βίντεο που απεικονίζει την Angelina Jolie σε αθλία κατάσταση να μιλά μιλά με μέλος της οικογένειάς της.

Ο FranklinMeyer στο 16λεπτο βίντεο που βγήκε στο National Enquirer υποστηρίζει ότι η ηθοποιός μιλά με τον πατέρα της Jon Voight για τον αδελφό της James και την μητέρα της πάνω σε κάποιο θέμα οικογενειακό. Στο βίντεο δείχνει σίγουρα πολύ πολύ αδύνατη, ταλαιπωρημένη αλλά στην συνομιλία της που τραβούσε επί 16 ολόκληρα λεπτά με την κάμερα του ο Meyer δεν δείχνει να χάνει τον ειρμό ή να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο έμπορος ναρκωτικών έχει καταδικασθεί και εκτίσει ποινή για τις δραστηριότητές του ενώ όπως έχει υποστηρίξει πωλούσε στην Angelina Jolie, ναρκωτικά (κοκαίνη και ηρωίνη) τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και της τα παρέδιδε στο σπίτι ή σε ξενοδοχείο.

Την περίοδο εκείνη η Jolie είχε μία θυελλώδη σχέση με τον ηθοποιό Billy Bob Thornton στην οποία σύμφωνα με τον έμπορο ναρκωτικών η Jolie επιδιδόταν σε αχαλίνωτο σέξ, λεβιακές σκηνές και πολλά άλλα.

Πηγή: koolnews.gr. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.