CELEBRITIES

Οι 100 ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη για το 2014


11 Ιουλίου 2014

PicMonkey-Collage571.jpg

Είναι διάσημες, δυναμικές, και φυσικά ωραίες. Είναι όμως πολλές. Έτσι δεν μπορούν να χωρέσουν σε ένα μόνο άρθρο. Οι 100 ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη για το 2014 είναι εδώ...

Οι συντάκτες του Mens Health επέλεξαν τις 100 γυναίκες που μπορούν να στοιχειώσουν τα όνειρά μας και εμείς θα συμφωνήσουμε με τις επιλογές τους! Ωστόσο επειδή δεν θέλουμε να περάσουμε κατευθείαν στην 1η, άλλωστε αυτό θα αδικούσε τις υπόλοιπες (και μοναδικές) 99, επιλέξαμε να σας τις παρουσιάσουμε σε τρία μέρη.  Έτσι ξεκινάμε από το 100 και φτάνουμε στον αριθμό 67...

Ξανθές, μελαχρινές και οι –ομολογουμένως- εντυπωσιακότατες κοκκινομάλλες έχουν την τιμητική τους στη φετινή λίστα του αντρικού περιοδικού με την τελική δεκάδα να μας κάνει να χάνουμε τον ύπνο μας. Γυναίκες λεπτεπίλεπτες, άλλες χυμώδεις με καμπύλες, όλες όμως με ένα κοινό χαρακτηριστικό: Kάθε άντρας θα τις ήθελε δίπλα του.

Mila Kunis, Sofia Vergara, Adriana Lima και Kate Upton βρίσκονται σε ιδιαίτερα υψηλές θέσεις ενώ Alessandra Ambrosio και Olivia Wilde μάλλον αδικήθηκαν λίγο. Βέβαια τα γούστα ποικίλλουν όμως η συγκεκριμένη λίστα είναι αρκετά πλούσια για να μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι.

Δείτε το πρώτο αφιέρωμα των ωραιότερων κοριτσιών στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.