CELEBRITIES

24χρονη ξόδεψε 30,000 δολάρια για να μοιάσει στην Kim Kardashian


16 Ιουλίου 2014

Αυτό κι αν είναι εμμονή!

Η 24χρονη Claire Leeson δείχνει να έχει μεγάλο πάθος με την διάσημη reality star αφού μέχρι στιγμής έχει ξοδέψει μία περιουσία προκειμένου να της μοιάσει. Η νεαρή Αγγλίδα έχει ξοδέψει περίπου 30,000 δολάρια σε ενίσχυση στήθους, extensions για τα μαλλιά, spray μαυρίσματος, μακιγιάζ και ρούχα για να μοιάζει στην 33χρονη Kim. "Έκανα λεύκανση στα δόντια μου και μεγάλωσα το στήθος μου και με φωτογραφίες της Kim Kardashian εξήγησα στον χειρούργο μου πως θέλω να μοιάζω έτσι. Φοράω επίσης προσθετικό πισινού που είναι από σιλικόνη. Παντελόνια με σιλικόνη από μέσα." Τρομακτικό επίσης είναι το γεγονός πως η Claire έχει σκοπό να χειρουργήσει τον πισινό της γιατί ποτέ δεν πρόκειται να γίνει τόσο μεγάλος όσο της Kim.

Μάλιστα, όλα ξεκίνησαν όταν φίλοι της της είπαν πως μοιάζει με την reality star και εκείνη ξεκίνησε να βλέπει το show και να παθιάζεται με τον χαρακτήρα και το στιλ της Kim.

"Όταν κάνω κάτι για να μοιάζω στην Kimmy νιώθω αήττητη και άτρωτη και πως κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει και πως κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Νιώθω δυνατή.. και νιώθω πως έχω χτίσει αρκετή αυτοπεποίθηση για να αγαπήσει λίγο ακόμα τον εαυτό μου", λέει η Claire και προκαλεί σοκ!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

   

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.