CELEBRITIES

Πώς θα μοιάζει ο πρίγκιπας Γεώργιος στα 17 του χρόνια;


24 Ιουλίου 2014

Την εικόνα που θα έχει ο πρίγκιπας σε 17 χρόνια από σήμερα έφτιαξε μια γραφίστρια από την Ουγγαρία. Ως δώρο για τα πρώτα του γενέθλια.

Η Nicole Merez χρησιμοποιώντας στοιχεία από την όψη του μικρού, όπως έχει σήμερα, αλλά και από τις όψεις της Kate Middleton και του πρίγκιπα William κατασκεύασε την... ενήλικη εικόνα του τρίτου διαδόχου του βρετανικού θρόνου. Μάλιστα η γραφίστρια από την Ουγγαρία, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα μελέτησε προσεκτικά εικόνες του πριγκιπικού ζευγαριού από τα νιάτα τους, την ηλικία των 20.

Μιλώντας στη Herald Sun ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Γεώργιος μοιάζει αρκετά με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ όταν ήταν μωρό. «Την ίδια ώρα τα μαγουλάκια του θυμίζουν πολύ Kate Middleton , ενώ από τη μητέρα του έχει πάρει και τα λακκάκια στο πρόσωπο. Για την τελική του εικόνα προσπάθησα να αναμείξω τη γραμμή των μαλλιών, τα αυτιά και τα λακκάκια της Kate Middleton με τη μύτη, τα φρύδια, το μέτωπο και τα χείλη του», William πρόσθεσε.

Δείτε την φωτογραφία στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.