CELEBRITIES

H Olivia Wilde φωτογραφίζεται την ώρα που θηλάζει το μωρό της


6 Αυγούστου 2014

Capture2.jpg

Όλο και περισσότερες διάσημες μαμάδες τολμούν να μοιραστούν με τους θαυμαστές μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές με το παιδί τους: τη στιγμή του θηλασμού. Αυτό έκανε και η Olivia Wilde που φωτογραφήθηκε να θηλάζει τον τριών μηνών γιο της για το περιοδικό Glamour που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Η πανέμορφη ηθοποιός στη συνέντευξη μίλησε για την αξία του θηλασμού και εξήγησε τους λόγους που δέχτηκε να κάνει τη συγκεκριμένη φωτογράφηση. Μία φωτογραφία χωρίς τον γιο της είναι σαν να μην δείχνει ολοκληρωμένη την ταυτότητά της αφού πλέον είναι μητέρα.

Στη φωτογραφία μπορεί κανείς να δει την Wilde ντυμένη με μια εντυπωσιακή δημιουργία, να παρακολουθεί στοργικά τον γυμνό γιο της ενώ θηλάζει το στήθος της. Τη φωτογραφία ανέβασε και η ίδια στον λογαριασμό της στο Twitter σχολιάζοντας με χιούμορ: «Ο Otis παρήγγειλε milkshake. Ευτυχώς είχα πάνω μου. Μετά κατούρησε στο φόρεμά μου. Καλό παιδί».

Capture

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.