CELEBRITIES

Νέα διάσταση στην αυτοκτονία του Robin Williams


15 Αυγούστου 2014

Νέα διάσταση στην αυτοκτονία του Robin Williams δίνει η δήλωση που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης η σύζυγος του, Susan Schneider.

Η σύζυγος του αποθανόντα ηθοποιού αποκάλυψε πως ο Robin Williams είχε διαγνωστεί πρόσφατα με πάρκινσον σε αρχικό στάδιο. Παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι ο ηθοποιός ήταν «καθαρός» από τις καταχρήσεις που τον είχαν τόσο ταλαιπωρήσει στο παρελθόν.

«Η αποχή του Robin Williams από καταχρήσεις ήταν άθικτη και ήταν γενναίος καθώς έδινε τις δικές του μάχες με την κατάθλιψη, το άγχος καθώς και το πάρκινσον σε αρχικό στάδιο, για το οποίο δεν ήταν έτοιμος να μιλήσει δημόσια. Ελπίζουμε ότι στον απόηχο του τραγικού θανάτου του Robin Williams άλλοι θα βρουν τη δύναμη να αναζητήσουν θεραπεία και στήριξη για να αντιμετωπίσουν όποιες μάχες πρέπει ώστε να νοιώθουν λιγότερο φόβο» αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή της η Σνάιντερ.

Η σύζυγος του Robin Williams ευχαρίστησε όλους όσους εξέφρασαν την αγάπη τους και τον θαυμασμό τους στον σύζυγο της και χαρακτήρισε σαν μεγάλο επίτευγμα του τα τρία του παιδιά ενώ πρόσθεσε πως προσέφερε χαρά και ευτυχία, «κυρίως σε όσους έδιναν τις προσωπικές τους μάχες».

«Ο Robin Williams περνούσε μεγάλος μέρος της ζωής του βοηθώντας άλλους. Κάθε φορά που διασκέδαζε κάποιον είτε στο θέατρο, είτε στον κινηματογράφο, είτε στην τηλεόραση, είτε σε κάποιο στρατόπεδο, είτε κάποιο παιδί που ήταν άρρωστο, ο Ρόμπιν ήθελε να γελάμε και να νιώθουμε λιγότερο φοβισμένοι.

Μετά το θάνατό του, όλοι εμείς που τον αγαπούσαμε βρήκαμε κάποια παρηγοριά στην τρομακτική αγάπη και θαυμασμό που έδειξαν εκατομμύρια ανθρώπων που ακούμπησε τις ζωές τους. Η μεγαλύτερη κληρονομιά του, εκτός από τα τρία του παιδιά, είναι η χαρά και η ευτυχία που προσέφερε σε άλλους, κυρίως σε όσους έδιναν τις προσωπικές τους μάχες» καταλήγει η ανακοίνωσή της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.