CELEBRITIES

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Robin Williams πριν την αυτοκτονία


16 Αυγούστου 2014

Χλωμός, κουρασμένος και φανερά αδυνατισμένος είχε εμφανιστεί ο Robin Williams λίγες ώρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Μόλις χθες η σύζυγος του αποθανόντα ηθοποιού αποκάλυψε πως ο Williams που αυτοκτόνησε την περασμένη Δευτέρα είχε διαγνωστεί με πάρκινσον. Μετά από λίγες ώρες, κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του ηθοποιού οι οποίες είχαν τραβηχτεί πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Robin είχα παραστεί μαζί με την σύζυγο του σε μία έκθεση κεραμικής που είχε πραγματοποιηθεί σε μία γκάλερι δίπλα από το σπίτι του στην Καλιφόρνια. Οι εικόνες φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις δηλώσεις που είχε κάνει προ ημερών ένας γείτονας και φίλος του ηθοποιού, ο οποίος είχε αποκαλύψει σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι τον τελευταίο καιρό ο Robin Williams είχε γίνει «σκιά του εαυτού του».

Ο ηθοποιός απεικονίζεται ντυμένος στα μαύρα, κουρασμένος, χλωμός και φανερά αδυνατισμένος, λίγες μόνο ώρες πριν αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο δημοσίευσε πρώτο τις εν λόγω φωτογραφίες, ο Williams έμεινε στην έκθεση για περίπου μία ώρα.

Πάντως, ο καλλιτέχνης, Μarc Jaeger, ο οποίος παρουσίαζε τα έργα του στην έκθεση, είπε στην αμερικανική ιστοσελίδα ότι ο ηθοποιός έδειχνε πως ήταν σε καλή διάθεση, μιλώντας και γελώντας με τους άλλους καλεσμένους. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως κατά την διάρκεια της παραμονής του στην έκθεση δεν ήπιε καθόλου αλκοόλ.

robin-williams-

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το βράδυ του Σαββάτου. Λιγότερο από 48 ώρες αργότερα, ο ηθοποιός κείτονταν νεκρός στο σπίτι του. Σημειώνεται ότι αν και -όπως έγινε γνωστό- ο Williams έπασχε από βαριά μορφή κατάθλιψης, σύμφωνα με τη γυναίκα του, ήταν «καθαρός» από τις καταχρήσεις που τον είχαν τόσο ταλαιπωρήσει στο παρελθόν.

To διαβάσαμε στο Koolnews.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.