CELEBRITIES

Η Kim Kardashian στη συναυλία του ανδρός της


11 Σεπτεμβρίου 2014

Capture17.jpg

Δε φτάνει που η 33χρονη star έχει αναστατώσει ολόκληρο το Hollywood, τώρα τα κατορθώματά της έφτασαν μέχρι τη Μελβούρνη.

Η Kim βρέθηκε στο πλευρό του Kanye West στη νέα του επαγγελματική δραστηριότητα, το pop-up μαγαζί που άνοιξε στη Μελβούρνη, και εμφανίστηκε στα εγκαίνια υπέρλαμπρη. Με total black, κολλητή, βινύλ φούστα και μπούστο σε κοινή θέα, η Kim κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το μαγαζί είχε γεμίσει από κόσμο που ήθελε να δει από κοντά τη μελαχρινή σεξοβόμβα και το κορίτσι φάνηκε να το χαίρεται. Τώρα για την αντίδραση του Kanye στο θαυμασμό προς το πρόσωπο της συζύγου του δεν τη γνωρίζουμε. Όσο να πεις πάντως, θα τα έχει συνηθίσει αυτά.

Κι επειδή μια star είναι star ό,τι και να κάνει, η Kim δε δίστασε να… ελέγχει τις φωτογραφίες που την τραβούσαν οι θαυμαστές της για να δει αν μπορούν να δημοσιευτούν ή όχι. Μάλιστα, ζήτησε από κάποιον να σβήσει τη φωτογραφία και να τραβήξει άλλη που θα την κολακεύει περισσότερο.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.