CELEBRITIES

Σήμερα παντρεύεται ο George Clooney!


12 Σεπτεμβρίου 2014

George-clooney-gamos-4-570-800x597.jpg

«Δεν κρατιέμαι να σε παντρευτώ» αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια του George Clooney, του πιο περιζήτητου εργένη παγκοσμίως στην αγαπημένη του, Amal Alamuddin, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού που βρέθηκε στην Απονομή των Βραβείων του Celebrity Fight Night στη Φλωρεντία.

Μόλις ο George Clooney  σηκώθηκε για να παραλάβει το βραβείο του, έστρεψε το βλέμμα προς την αγαπημένη του και δήλωσε ενώπιον του κοινού: «Θέλω να πω στη μέλλουσα σύζυγό μου, Amal Alamuddin, πως την αγαπώ πολύ και ανυπομονώ να γίνω και επισήμως ο άντρας της».

Εκείνη, του έγνεψε γλυκά και ακολούθησαν λίγα δευτερόλεπτα σιωπής. Οι δυο τους, σα να μην τους κοίταζε κανένας χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο συγκινημένοι.

Ο 53χρονος ηθοποιός, παντρεύεται σήμερα στο Λονδίνο με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ στις 27 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο μεγάλος γάμος στη Βενετία με πολλούς καλεσμένους.

Να που τελικά θα την βάλει την κουλούρα ο αιώνιος εργένης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.