CELEBRITIES

Melia Kreiling: Η Ελληνίδα που από τους Βοργίες, βρέθηκε στο Guardians of the Galaxy


16 Σεπτεμβρίου 2014

Η νέα ταινία της Marvel «Φύλακες του Γαλαξία» δεν είναι μόνο ένα από τα καλύτερα blockbuster αλλά έχει και άρωμα Ελλάδας. Μία από τις ηθοποιούς που συμμετάσχουν, η Melia Kreiling, είναι Ελληνίδα και μάλιστα με μεγάλη αδυναμία στη χώρα μας, αφού προτίμησε να βρεθεί στα πάτρια εδάφη για την επίσημη πρεμιέρα του φιλμ.

Η ηθοποιός, που στην ταινία ενσαρκώνει την φούξια εξωγήινη Bereet, είναι κόρη της δημοσιογράφου Κάτιας Δημοπούλου, από πατέρα Αμερικάνο, γεννήθηκε στη Γενεύη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο όπου ασχολήθηκε αρχικά με το χορό στο διακεκριμένο Northern School of Contemporary Dance του Leeds. Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και αλλαγή πορείας, ακολούθησαν σπουδές υποκριτικής στο London School of Dramatic Arts. Η πρώτη της δουλειά ήταν στην τηλεοπτική σειρά εποχής «Βοργίες» με τον Τζέρεμι Άιρονς, στο ρόλο της Bianca Gonzaga, ερωμένης του Άιρονς. Αυτή τη χρονιά πρωταγωνιστεί στο βρετανικό θρίλερ «White Room» και στο περιπετειώδες θρίλερ «X-moor» ενώ ολοκλήρωσε μόλις τα γυρίσματα της ταινίας «DxM» (Deus Ex Machina). Πριν ένα χρόνο η Kreiling υπέγραψε και με το διάσημο πρακτορείο CAA στο Λος Άντζελες και, μετά τους «Φύλακες του Γαλαξία», η καριέρα της αναμένεται να απογειωθεί.

Δείτε βίντεο στο koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.